HOE WERKT HET

Kies je afbeelding

Kies je afbeelding, tekening, foto of logo en stuur deze naar ons op. De afbeelding dient wel van goede kwaliteit te zijn indien er in het groot afgedrukt moet worden.

Tip: heeft een oude afbeelding, tekening, enz. liggen en deze is niet digitaal? Deze kunt u inscannen en heeft u een digitaal bestand. U kunt dit bij een copyshop laten doen en aangeven in welk formaat u dit wilt wilt uit laten printen.

Aanleveren

Lever deze per mail aan, inclusief een foto van de desbetreffende ondergrond, ruimte en de bijbehorende maten. Geef ook de maten door van de ruimte waarin de print gemaakt moet worden. Het is ook mogelijk om een bezoek te plannen op locatie om de mogelijkheden en omstandigheden te bekijken voor een optimaal resultaat. Vooral bij grotere opdrachten passen dit wij toe.

Maak een afspraak

Maak een afspraak om de print te plaatsen.

Op locatie

Wij bouwen de printer op locatie op, doen een proefdruk om zeker te zijn dat alles goed werkt en de kleuren naar tevredenheid zijn.

Printen maar

Printen maar en geniet van het resultaat! Zelfs het printen zelf is een belevenis.

voor vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u een prijsindicatie? Kijk even op onze FAQ pagina. Hierop staan de meest gestelde vragen met antwoorden. Misschien staat uw vraag erbij.

HET APPARAAT DE MUURPRINTER

De Wallpen is een printer die wordt opgebouwd bij u op de zaak of thuis. Deze printer print verticaal tegen de muur. Alleen het printen is al een beleving op zich.

DUITS FABRICAAT

Ontwikkeld in Duitsland door Duitse Technici op basis van 15 gepatenteerde technologieën.

LASER

De printer is voorzien van een laser die de afstand van de muur meet. Hierdoor wordt de afbeelding overal met de zelfde precisie afgedrukt.

UV-INKT

De printer maakt gebruik van uv-inkt. Deze inkt wordt  gedroogd door uv-licht waardoor de inkt direct droog is. Uv-inkt is kleurrijk en kras vast.

BEREIK

De printer kan een bereik halen van wel 4 meter hoogte en een onbeperkte breedte.

TOEGEPAST BIJ

Voor ons op kantoor wilde wij onze muren voorzien met ons logo. Binnen een dag waren onze muren voorzien van een strak logo. En het bijzondere we konden gewoon blijven werken.

Zonder te knoeien was onze muurprint geplaatst. Top service!

Onze zoon wilde graag het logo van Ajax op zijn muur. Met deze muurprinter was het in een ochtend gefixed. Onze zoon helemaal blij.

Registreer nu en blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen!