VOORWAARDEN

OM EEN
GOEDE SERVICE
TE KUNNEN LEVEREN
GELDEN ER VOORWAARDEN

STAAT

Het afdrukgebied moet in goede staat zijn. Dat wil zeggen vrij van gaten, krassen, vlekken, vet, siliconen, spijkers, schroeven en vocht. Als het wandgedeelte zich niet in een optimale staat bevindt, raden we aan om correcties uit te voeren voordat we beginnen met afdrukken. We adviseren u graag en regelen op verzoek een vakman.

1 METER BREED

De vloer in het drukbereik moet minimaal één meter breed, vlak, vrij toegankelijk, schoon en droog zijn. Indien er vloerbedekking aanwezig is maken wij gebruik van rijplaten.

PLAFOND-
HOOGTE

De plafondhoogte in het drukbereik moet minimaal 2,20 meter zijn.

STROOMAAN-
SLUITING

Een standaard 230V-stroomaansluiting voor huishoudelijk gebruik is vereist.

VARIABELE

We kunnen een variabele tot 3,8 meter hoog (dit is het uiterste bereik en niet de hoogte van afdrukken) afdrukken en onbeperkte breedte.

AFDRUKGEBIED

Het afdrukgebied begint ongeveer 17 cm boven de grond. Het afdrukgebied eindigt ongeveer 25 cm onder een plafond.

HOEKEN

In hoeken strekt het afdrukgebied aan de linkerkant zich uit naar maximaal 6 cm en de rechterzijde 10 cm naar de aangrenzende muur.

WATERPAS

Het te printen oppervlak hoeft niet perfect waterpas te staan, want de printer compenseert automatisch ongelijkheden tot 10 cm door middel van een lasersensor. De vloer daarentegen dient wel waterpas te zijn.

AFDRUKKEN

Een witte afbeeldingskleur bij het afdrukken komt overeen met de kleur van de muur. Als een gele muur wordt afgedrukt, worden alle witte delen van het motief geel weergegeven.