VOORWAARDEN

OM EEN
GOEDE SERVICE
TE KUNNEN LEVEREN
GELDEN ER VOORWAARDEN

STAAT

Het afdrukgebied moet in goede staat zijn. Dat wil zeggen vrij van gaten, krassen, vlekken, vet, siliconen, spijkers, schroeven en vocht. Als het wandgedeelte zich niet in een optimale staat bevindt, raden we aan om correcties uit te voeren voordat we beginnen met afdrukken. Daarnaast kan slecht sauswerk ook vlekken vertonen. Het advies is de muur na reparaties of stucwerk te impregneren en vervolgens minimaal 2 lagen latex voor het beste resultaat.

VRIJE RUIMTE

De vloer in het drukbereik moet minimaal één meter breed, vlak, vrij toegankelijkschoon, stofvrij en droog zijn. Indien er vloerbedekking aanwezig is maken wij gebruik van rijplaten.

PLAFOND-
HOOGTE

De hoogte van de printer wordt bepaald door de ruimte we kunnen printen in een ruimte van 2,20 meter met een printerhoogte van 2,15 meter. De andere printer hoogte is 2,40 meter of 2,75 meter. Indien de afbeelding hoger moet neem dan contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

HOEKEN

In hoeken strekt het afdrukgebied aan de linkerkant zich uit naar maximaal 6 cm en de rechterzijde 10 cm naar de aangrenzende muur.

WATERPAS

Het te printen oppervlak hoeft niet perfect waterpas te staan, want de muurprinter compenseert automatisch ongelijkheden tot 10 cm door middel van een lasersensor. De vloer daarentegen dient wel waterpas en vlak te zijn.

AFDRUKKEN

Een witte afbeeldingskleur bij het afdrukken komt overeen met de kleur van de muur. Als een gele muur wordt afgedrukt, worden alle witte delen van het motief geel weergegeven. Zie het zo alsof je print op gekleurd papier in de printer thuis, de kleuren worden dan ook anders.